Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

#kananiksi: Näin grillaat kanapihvit halsterilla

Opi uusia kanakokkaustaitoja Kariniemen niksivideoista! Kaiken maailman kananiksit tarjoavat sinulle herkullisia oivalluksia nyt myös kesäkokkaukseen. Tämän #kananiksin avulla saat grillattua kanan kanssa herkulliset lisukkeet.

Halsterin käyttö on monelle tuttua kalaa kypsentäessä, mutta oletko kokeillut sitä kanapihveihin? Pelkän pihvin saa toki käännettyä esimerkiksi grillipihdeillä, mutta halsterissa pysyvään pihviin voit lisätä erilaisia maistuvia päällisiä. Tällä reseptillä suosittu saltimbocca onnistuu myös grillissä! 


Helppo kana-saltimbocca
2 annosta
5 minuuttia 

1 pkt Kananpojan Minuuttipihvi® sitruuna-oliiviöljy 360 g
mustapippuria myllystä
3-4 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
1 nippu tuoretta salviaa

Asettele Minuuttipihvit vierekkäin leivinpaperin päälle ja mausta pihvit mustapippurilla. Laita jokaisen viipaleen päälle muutama salvianlehti ja yksi kinkkuviipale. Nosta pihvit halsterin väliin ja siirrä halsteri kuumaan grilliin. Grillaa pihvejä noin 2 minuuttia per puoli ja tarjoile esimerkiksi pinaattirisoton kanssa.


Kaikki jo ilmestyneet Kariniemen Kananiksit löydät resepti-valikon alta kokkausvinkeistä sekä Kariniemen YouTube-kanavalta.