Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

#kananiksi: Näin laitat päivällisen ilman tiskiä

Opi uusia kanakokkaustaitoja Kariniemen niksivideoista! Kaiken maailman kananikseistä saat näppäriä vinkkejä niin arkiseen kuin juhlavampaankin ruoanlaittoon. Tämä #kananiksi vinkkaa helppoakin helpomman tavan valmistaa herkullinen kana-ateria. Ei tule edes tiskiä!

Kariniemen Uunivalmis Kanakorma sisältää kananpojan paistileikkeitä maistuvassa intialaisessa kastikkeessa. Erityisen kätevän kanaherkusta tekee se, että se myydään paistonkestävässä rasiassa. Tässä kananiksissä neuvotaan kaksi eri ruokaa, jotka voit laittaa lisäämällä aineksia suoraan kanakorman vuokaan.

Uunivalmis Kanakorma riisillä ja juureksilla
6-8 annosta
75 minuuttia

Kariniemen Kananpojan Uunivalmis Kanakorma 700 g

Riisi:
2 dl riisiä
2 dl vettä
1 dl kookosmaitoa
korianteria

Juurekset:
2 porkkanaa
2-4 perunaa
2 rkl hunajaa tai siirappia

Pilko porkkanat ja perunat suupalan kokoisiksi. Poista yhdestä vuoasta kalvo ja laita kasvikset vuokaan, sekoita. 

Poista toisen pakkauksen kalvo. Siirrä kanat vuoan toiseen reunaan ja mittaa toiseen reunaan riisi ja vesi.

Laita molemmat vuoat uuniin 175 asteeseen 1 tunniksi.Ota vuoat uunista ja anna levätä 10 minuuttia. Valuta juuresten ja kanan päälle hunajaa tai siirappia. Kaada riisin ja kanan päälle kookosmaito ja koristele korianterilla.

Kaikki jo ilmestyneet Kariniemen Kananiksit löydät resepti-valikon alta kokkausvinkeistä sekä Kariniemen YouTube-kanavalta.