Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kariniemen Facebook- ja Instagram-kilpailujen säännöt

Kariniemen Facebook- ja Instagram-kilpailujen säännöt

Lue tästä ajankohtaisimman kilpailun säännöt.

Intian curry vai Intian tikka?

Kariniemellä on kaksi uutta intialaisittain maustettua suikaleuutuutta: Kariniemen Kananpojan Paistisuikale Intian curry ja Kariniemen Kananpojan Fileesuikale Intian tikka. Kumpi pääsee pyörähtämään sinun pannullesi?

Kirjoita kuvan alle "curry", "tikka" tai "molemmat", tai ilmaise jotenkin muuten valintasi, niin olet mukana kisassa.

Kilpailuaika on 11.10.-15.10. Maanantaina 16.10. arvotaan osallistujista kolme onnekasta, jotka voittavat yllätyspalkinnot. Voittajille ilmoitetaan vastaamalla voittajakommentteihin. Palkinnot lähetetään postitse, kunhan kaikki voittajat ovat antaneet yhteystietonsa.

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset Facebook-palveluun rekisteröityneet. Osallistumisoikeutta ei ole HKScan Finland Oy:n tai muiden tämän kilpailun/ kampanjan kanssa tekemisissä olleiden yrityksen työntekijöillä.

MUUTA:

Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen. Annettuja nimiä ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

Kilpailun järjestäjä

HKScan Oyj, Väinö Tannerin tie 1, 01511 Vantaa

Klikkaa tästä Kariniemen Facebookiin.
Klikkaa tästä Kariniemen Instagramiin.