Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kilpailu: kuinka monta tirisee grillissä?

Kariniemen kesäkisoissa arvuuteltiin Mustan Avalon hiiligrillissä tirisevien kanaherkkujen määrää. Nyt kilpailut ovat päättyneet, ja kolme oikein vastannutta ehtivät vielä tiristää vaikka mitä uusilla upeilla grilleillään. Lue blogista oikeat vastaukset ja voittajien nimet.

Kariniemeltä löytyy niin monta makoisaa kesäuutuutta, että niillä kelpaa herkutella vaikka joka päivä. Mekin pistimme uutuuksia tirisemään Mustang Avalon hiiligrillin täydeltä, ja arvoimme grillin niiden kesken, jotka arvasivat oikein siinä tirisevien kanaherkkujen määrän.

Ensimmäiseksi tiristimme Kariniemen kahta uutta grillimakkaraa: tomaatti & mozzarella sekä valkosipulivoi & persilja. Niitä saimme grilliin mahtumaan 52. Oikein vastanneista grillin voitti Jaana Paimio, ja yllätyspalkintojen arvonnassa onni suosi Sanna Kotilaista ja Petri Välikangasta.

Seuraavaksi arvuutimme Tulinuijien määrää ja siihen oikea vastaus oli 56. Oikein veikanneista grillin sai omakseen Mikko Sassi, ja yllätyspalkinnot lähtivät Markku Rahikaiselle sekä Kristiina Vahvaselälle.

Viimeisessä kilpailussa tiristimme paistileikkeitä, joista löytyy tänä kesänä kaksi uutuusmakua: lime-korianteri ja hunaja-bbq. Saimme mahtumaan noita kookkaita kanapaloja grillille yhtä aikaa vain 29. Oikein vastanneista Onnetar päätti lahjoittaa grillin tällä kertaa Esko Seppälälle, ja yllätyspalkinnot puolestaan pokkasivat Pertti Leinonen sekä Milla Rand.

Onnea voittajille ja tirisevän herkullista kesää kaikille!