Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kilpailu: kuinka monta tirisee grillissä?

Kuinka monta Kariniemen grillimakkaraa mahtuu tirisemään Mustang Avalon hiiligrilliin? Veikkaa määrää niin voit voittaa grillin omaksesi!

Meillä on kaksi uutta herkullisen kanaisaa grillimakkaraa: valkosipulivoi & persilja sekä tomaatti & mozzarella. Niitä onkin mukava tiristää vaikka koko grillin täydeltä. Niinpä pistimme Mustang Avalon hiiligrilliin tirisemään niin monta Kariniemen Kananpojan Grillimakkaraa kuin pystyimme. Arvaa kuinka monta saimme mahtumaan?

Lähimmäksi veikannut voittaa omakseen kuvassa olevan upean Mustang Avalon hiiligrillin! Jos yhtä hyviä arvauksia on useita, grilli arvotaan saman vastauksen antaneiden osallistujien kesken. Lisäksi kaikki vastanneet ovat mukana yllätyspalkintojen arvonnassa. Jos onni ei tällä kertaa lykästä, ei hätää. Myöhemmin kesällä päästään arvailemaan myös muiden uusien kanaherkkujen määrää grillillä.  

Eli: kuinka monta Kariniemen grillimakkaraa meillä tirisee Mustang Avalon hiiligrilliissä? Syötä vastauksesi ja yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen niin olet mukana kisassa. Yhteystietoja käytetään ainoastaan mahdollisesta voitosta tiedottamiseen. Tarkemmat säännöt voit halutessasi lukea täältä.