Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kilpailu: kuinka monta tirisee grillissä?

Uusi kisa alkaa! Makkarakisan voittaja on selvillä, ja seuraavaksi voit veikata kuinka monta Tulinuijaa mahtuu tirisemään Mustang Avalon hiiligrilliin. Arvaamalla saatat voittaa grillin omaksesi.

Yksi Kariniemen tirisevistä kesäuutuuksista on Tulinuija, kananpojan makoisaksi maustettu nuijamainen siipipala. Niitä kelpaakin tiristää vaikka koko grillin täydeltä. Niinpä pistimme tällä kertaa Mustang Avalon hiiligrilliin tirisemään niin monta Tulinuijaa kuin pystyimme. Arvaa kuinka monta saimme mahtumaan? Lähimmäksi veikannut voittaa omakseen kuvassa olevan upean Mustang Avalon hiiligrillin! Jos yhtä hyviä arvauksia on useita, grilli arvotaan saman vastauksen antaneiden osallistujien kesken. Lisäksi kaikki vastanneet ovat mukana yllätyspalkintojen arvonnassa.

Alkukesästä arvuutimme grillimakkaroiden määrää ja oikea vastaus oli 52. Oikein vastanneista grillin voitti Jaana Painio, ja yllätyspalkinnot lähtivät Sanna Kotilaiselle ja Petri Välikankaalle. Onnea voittajille! Nyt sinulla voi käydä yhtä hyvä tuuri Tulinuijien määrää veikatessa, ja jos ei, niin ei hätää. Myöhemmin kesällä päästään vielä arvailemaan muiden uusien kanaherkkujen määrää grillillä.  

Eli: kuinka monta Tulinuijaa meillä tirisee Mustang Avalon hiiligrilliissä? Syötä vastauksesi ja yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen niin olet mukana kisassa. Yhteystietoja käytetään ainoastaan mahdollisesta voitosta tiedottamiseen. Tarkemmat säännöt voit halutessasi lukea täältä.