Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Miten valittiin Suomen parhaat suikalekokit?

Miten valittiin Suomen parhaat suikalekokit?

Kariniemen etsi Suomen parasta suikalekokkia ja taitavat kotikokit vastasivat kutsuun jopa 161:llä makoisalla reseptillä. Kanaraadin haastava tehtävä oli poimia todelliset helmet monien herkullisten ideoiden joukosta.

Suikalekokkikisan kova taso yllätti Kanaraadin. Kärkikymmenikköön oli ehdolla monia hyviä ja herkullisia reseptejä. 

”Hyviä reseptejä, mutta kovin paljon ei tullut uusia ja yllättäviä tapoja hyödyntää Kariniemen kananpojan suikaleita”, arvioi kokki Tero Honkaniemi HKScan Finlandilta.

”Ihmiset voisivat rohkeammin käyttää yrttejä ja sesongin raaka-aineita. Kerma ja juusto ovat toki hyviä, mutta muitakin herkullisia vivahteita löytyy paljon perusmakujen rinnalle”, sanoi Hellapoliisi-sivuston ylläpitäjä Kati Jaakonen.

Kariniemen markkinointipäällikkö Vesa Saarenmaa oli iloinen, että suomalaiset osaavat niin monipuolisesti käyttää erilaisia Kariniemen suikaleita.

Suikalekokkikisaan tuli 161 reseptiä. Suurimmasta osasta syntyy maistuvia kanaruokia, mutta ihan perussuikale+kerma+pakastevihannekset yhdistelmällä ei tällä kertaa hurmattu Kanaraatia.

Katso Kariniemen suikalekokkikisan tulokset täältä.

Lue lisää Kanaraadista täältä.