Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

 Helpot kanavartaat ja perunasalaatti

Helpot kanavartaat ja perunasalaatti

icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Kariniemen uusista fileevartaista loihdit kätevästi makoisan kesäruoan. Lisukesalaatissa voit hyödyntää edelliseltä aterialta yli jääneitä keitettyjä perunoita.

30 min

3-5 annosta

  • Liedelle Liedelle
  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileevarras Hunaja-BBQ 500 g

600 g uusia keitettyjä perunoita
nippu retiisejä
3 kevätispulin vartta
4 rkl hyvää oliiviöljyä
2 rkl valkoviinietikkaa
½ tl suolaa
muutama kunnon rouhaisu mustapippuria
nippu vihreää parsaa
öljyä grillaamiseen


Resepti

Valmista ensin perunasalaatti. Kuutioi jäähtyneet perunat kippoon. Lisää retiisinpuolikkaat, pilkottua kevätsipuli, ja mausteet. Laita kylmään odottamaan.

Leikkaa parsoista pois puumaiset tyvet (n. 2 cm) ja kypsennä parsoja sitten suolatussa kiehuvassa vedessä 4-6 minuuttia niiden paksuudesta riippuen.

Sipaise öljyä vartaille ja grillaa ne molemminpuolin kypsiksi.

Asettele parsat ja perunasalaatti kauniisti vadille ja tarjoa samantien vartaiden kanssa.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen
  • Vähärasvainen Vähärasvainen