Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Aurinkoinen Minuuttipihvi<sup>®</sup> ja grillattua ruokabanaania

Aurinkoinen Minuuttipihvi® ja grillattua ruokabanaania

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Virittäydy karibialaisiin tunnelmiin valmistamalla pikanttia salsaa ja grillaamalla ruokabanaania grillipihvien kaveriksi.

30 min

4-6 annosta

  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi Mango 760 g

 
Ananas-salsa:
400g tomaattimurskaa
1 punainen paprika 
1 pieni punasipuli 
¼ tuoretta ananasta (Voit grillata loput jälkiruoaksi)
½-1 tuore jalopeno (valitse itse kuinka tulista haluat)
ruukku basilikaa
2 rkl limen mehua
ripaus sokeria

Grillatut ruokabanaanit:
4 banaania
ripaus suolaa ja mustapippuria
öljyä


Resepti

Aloita ananas-salsasta. Kaada tomaattimurska kulhoon.  Kuori ja leikkaa ananas pieniksi kuutioiksi. Pese ja keikkaa paprika pieniksi kuutioiksi. Kuori sipuli ja leikkaa se mahdollisiman hienoksi. Hienonna vielä jalopeno mahdolllisimman pieneksi. Yhdistele kaikki ainekset keskenäään ja tarkista salsan maku. Lisää suolaa tarvittaessa.

Jatka sen jälkeen banaanilisukkeeseen. Halkaise banaanit pituus-suunnassa puoliksi. Sivele öljyä sudilla banaanien molemmin puolin ja mausta ne suolalla ja pippurila. Aseta banaanit keskikuumaan grilliin kuori alaspäin. Anna niiden kypsyä 8-10 minuuttia. Kun kuori on ruskistunut ja banaani melkein irtoaa kuorestaan, käännä banaanit toisinpäin ja grillaa niitä vielä minuutin verran.

Grillaa Minuuttipihvejä pari minuuttia molemmin puolin ja nauti ne sitten salsan ja banaanien kanssa.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen