Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Butter chicken Kariniemen tapaan

Butter chicken Kariniemen tapaan

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Kariniemen Kananpojan Butter chicken on uusi, uunivalmis kanaherkku suositun Kanakorman rinnalle. Tuunaa Butter chickenistä upea intialainen ruoka jogurtilla, riisillä ja mausteilla.

70 min

4 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

1 kpl Kariniemen Kananpojan Butter chicken 700 g

2 dl turkkilaista jogurttia
2 rkl sulatettua voita
tuoretta korianteria

3 dl basmatiriisiä
½ tl kurkumaa
½ tl kardemummaa
hyppysellinen suolaa


Resepti

Ota Kariniemen Butter chicken huoneenlämpöön 30 min ennen kypsennystä. Poista sitten muovikalvo ja kypsennä Butter chickeniä pakkauksessaan 175-asteisessa uunissa n. 45 minuuttia. Lisää rasiaan turkkilainen jogurtti sekä sulatettu voi ja sekoita ne liemeen. Kypsennä tuunattua Butter chickeniä uunissa vielä 15 minuuttia.

Keitä samalla oheen basmatiriisiä pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta riisi kurkumalla, kardemummalla ja suolalla.

Ripottele vielä juuri ennen tarjoilua Butter chickenin päälle silputtua korianteria. Nauti kana ja riisi intialaisen musiikin soidessa.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen