Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Club sandwich kanalla ja pekonilla

Club sandwich kanalla ja pekonilla

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Valmista viikonloppuherkutteluun makoisia kanaleipiä, johon rapeutta tuo pekoni ja pientä potkua sinappimajoneesi. Klubileivät ovat perinteinen amerikkalainen välipala – jos näin täyttävää ruokaa voi välipalaksi kutsua.

20 min

5-8 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileepihvi hunaja n. 600 g

1 pkt (170 g) HK Amerikan pekoni®
9 viipaletta isoa paahtoleipää 
3 tomaattia
amerikansalaattia
1 dl majoneesia
2 rkl sinappia (esim. Turun Sinappia)


Resepti

Paista pekonisiivut rapeiksi pannulla tai uunissa. Laita ne talouspaperin päälle odottamaan, että liika rasva valuu pois. Paista samalla pannulla fileepihvit kypsiksi.

Sekoita sinappi majoneesin joukkoon. Suikaloi salaatti ja siivuta tomaatit. Paahda leivät uunissa grillivastuksilla kullanruskeiksi. Sivele siivut sinappimajoneesilla.

Leikkaa kana viipaleiksi. Kokoa kolmikerroksisia leipiä ja laita niiden väliin tomaattia, salaattia, kanaa ja pekonia. Leikkaa leivät kahteen osaan kolmioleiviksi. Kiinnitä leipäkerrokset toisiinsa tikulla ja tarjoile ne perunalastujen tai ranskalaisten perunoiden kanssa.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen