Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Cocktailtikut kanaleikkeleistä

Cocktailtikut kanaleikkeleistä

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Kauniit cocktailtikut saat pujottamalla kurkkusiivut kiekuroille, joiden välistä paljastuu milloin mikäkin yllätys: kirsikkatomaatti, juustopala tai Kariniemen kana-kasvisleikkele. Aikaa menee vain hiukan enemmän kuin tavallisiin cocktailtikkuihin, ja tyylikäs lopputulos on sen arvoista.

15 min

15 annosta

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kana-kasvisleikkele Ranskan ratatouille 150 g

1 kurkku
1 rasia kirskikkatomaatteja
juustoa, esim. Emmental
cocktailtikkuja


Resepti

Viipaloi kurkku juustohöylällä hieman vinottain, niin että saat ohuita ja pitkiä siivuja. Pilko juusto kuutioiksi.

Pujottele aineksia cocktailtikkuihin niin, että pitkät kurkkusiivut muodostavat S-kirjaimia, joiden keskellä on muita aineksia. Esimerkiksi aloita työntämällä tikku läpi kurkkusiivun toisesta reunasta, pujota seuraavaksi tikkuun juustopala, sitten kurkkusiivun keskikohta, sitten neljään osaan taiteltu kana-kasvisleikkele ja lopuksi kurkkusiivun viimeinen reuna. Kokeile erilaisia variaatioita ja ihastuta vieraat!

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton