Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Emännän uunikanaa ja curryriisiä

Emännän uunikanaa ja curryriisiä

Arvostele!

Laita samaan vuokaan koko ateria ja työnnä uuniin muhimaan. Kariniemen emäntä vinkkaa, että broilerin kypsyessä voit vaikka vastaanottaa vieraat ja nostaa sitten ruoan suoraan uunista pöytään.

70 min

5-8 annosta

  • Uuniin

Valmistusaineet

1 pkt (3 kpl) Kariniemen Kananpojan Rintaleike 2 kpl n. 650 g

1 rkl suolaa
1 tl mustapippuria
6 dl riisiä (esim. basmati)
8 dl vettä
2 sipulia pilkottuina/200 g sipulikuutioita (pakaste)
400 g tomaattimurskaa
1 rkl punaista currytahnaa
2 tl suolaa
1 prk ananaspaloja omassa mehussaan
tuoretta korianteria


Resepti

Mausta kananpoika suolalla ja pippurilla. Sekoita keskenään muut ainekset korianteria lukuun ottamatta. Kaada seos uunivuokaan ja laita päälle rintaleikkeet nahkapuoli ylöspäin. Pistä vuoka 200-asteiseen uuniin 45-60 minuutiksi. Anna ruoan vetäytyä hetki ja koristele sitten korianterin lehdillä.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Laktoositon
  • Runsasproteiininen