Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Grillattua kalkkunaa ja kinkkunyyttejä

Grillattua kalkkunaa ja kinkkunyyttejä

Arvostele!

Uusi grillimaustettu kalkkunan fileepihvi on täydellinen tiristettävä kesägrilliin. Grillaa kalkkunapihvien lisukkeeksi parmankinkusta tehtyjä nyyttejä, jotka on täytetty vihreillä pavuilla. Hyvää ja terveellistä!

30 min

3-4 annosta

  • Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kalkkunan Fileepihvi grillimaustettu 430 g

1 l vettä
½ tl suolaa
150-200 g vihreitä papuja
4 viipaletta parmankinkkua
200 g puolitettuja miniluumutomaatteja
2 valkosipulinkynttä
suolaa
mustapippuria myllystä
öljyä paistamiseen


Resepti

Ota kalkkunan fileepihvit huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.

Kiehauta suolalla maustettu vesi. Poista pavuista päät ja keitä papuja muutama minuutti. Valuta.
Jaa pavut neljään osaan ja laita ne vieretysten. Kiedo jokaisen papukasan ympärille parmankinkkuviipale.

Puolita miniluumutomaatit. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Grillaa tai paista kalkkunan fileepihvejä molemmin puolin öljytyllä grilliparilalla tai pannulla.
Grillaa molemmin puolin myös papu-kinkkunyytit.
Kypsennä tomaattipuolikkaita ja lisää joukkoon hienonnettua valkosipulia.
Kääntele hetki ja mausta lopuksi suolalla ja mustapippurilla.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton
  • Laktoositon