Grillatut kanapihvit ja kasvisnyyttejä
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Keitä hyvin pestyt varhaisperunat ja kuoritut porkkanat. Paloittele ne sopiviksi suupaloiksi.
- Pätki kevätsipulin varret. Leikkaa valkosipulinkynnet ohuiksi viipaleiksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja valuta joukkoon öljy.
- Mausta seos vielä suolalla ja mustapippurilla.
- Jaa ainekset neljän folioarkin päälle ja taittele ne kääröiksi. Laita nyytit kuumaan grilliin kuvun alle ja kääntele välillä.
- Sekoita smetanan joukkoon suola, hunaja ja sitruunankuori.
- Tarkista kastikkeen maku ja laita se sitten jääkaappiin tekeytymään.
- Grillaa Kananpojan Ohuen ohuet fileepihvit kuumassa, öljytyssä grillissä molemmin puolin. Tarjoa grillatut pihvit kasvisnyyttien ja smetana-hunajan kanssa.