Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Grillatut kanapihvit ja kvinoaa

Grillatut kanapihvit ja kvinoaa

Arvostele!

Kananpojan mehevät paistileikkeet ovat mainiota grilliruokaa! Kvinoasta eli quinoasta saa pihveille herkullisen lisukkeen, jota maustaa Pohjois-Afrikassa suosittu tulinen harissatahna. Välimerellisiä tunnelmia tuovat myös herkulliset juustot: feta ja mozzarella.

30 min

4 annosta

  • Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Paistileike hunaja-bbq n. 600 g

4 dl kypsää quinoaa
½-1 kesäkurpitsa
1 keltainen paprika
1-2 valkosipulinkynttä
6 aurinkokuivattua tomaattia
2-3 rkl oliiviöljyä tai rypsiöljyä
1-2 rkl punaista harissatahnaa tai maun mukaan
200 g fetajuustoa tai mozzarellajuustoa


Resepti

Ota Kananpojan paistileikkeet huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä.

Valmista lisäke.
Laita kypsä quinoa kulhoon.
Leikkaa kesäkurpitsa ja paprika pieniksi, tasakokoisiksi kuutioiksi.
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja suikaloi aurinkokuivatut tomaatit.
Kuumenna öljy kattilassa. Paista kesäkurpitsaa, paprikaa ja valkosipulia hetki käännellen.
Lisää seos kypsän quinoan joukkoon. Lisää aurinkokuivatut tomaatit ja harissatahnaa varovasti annostellen maun mukaan.
Murusta joukkoon fetajuustoa tai paloittele joukkoon mozzarellajuustoa.

Grillaa Kananpojan paistileikkeet kuumassa grillissä tai kuumalla öljytyllä pannulla molemmin puolin kypsiksi.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton
  • Runsasproteiininen