Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Grillatut kanavartaat ja sitruunadippi

Grillatut kanavartaat ja sitruunadippi

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Kananpojan Fileevartaat ovat kesäruokaa parhaimmillaan. Sekoita oheen sitruunainen sinappikastike ja dippaa!

20 min

5 annosta

  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileevarras Hunaja-BBQ 500 g

Sitruunasinappi:
1 dl Maille Dijonsinappia
1½ dl Hellmann’s majoneesia
1 kpl sitruunankuori raastettuna
1 tl sokeria
1 rkl sitruunamehua


Resepti

Sekoita keskenään kaikki sitruunasinapin ainekset ja jätä se peitettynä jääkaappiin maustumaan.
Grillaa Kananpojan vartaita 10–15 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä ja kauniin ruskeita.
Anna vartaiden hetki jäähtyä ja nauti sitruunasinappiin dippaillen.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen
  • Vähärasvainen Vähärasvainen