Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Grillimakkaraa ja kasviksia

Grillimakkaraa ja kasviksia

icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Kariniemen uudet kanamakkarat ovat kevyempi vaihtoehto grilliin. Kasvisten ja hedelmäisen kastikkeen kera niistä syntyy aivan ihana kesäateria. Valitse makkaramauksi tomaatti & mozzarella tai valkosipulivoi & persilja tai vaikka molemmat.

30 min

4 annosta

  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

2 pkt Kariniemen Kananpojan Grillimakkara tomaatti & mozzarella 190 g

1 kesäkurpitsa
1 suuri punainen paprika
1 suuri keltainen paprika
2 punasipulia 

Kastike:
½ dl oliiviöljyä
½ dl omenamehua
¼ dl omenaviinietikkaa tai vadelma & persikka-omenaviinietikkaa
2 rkl hunajaa
1 tl suolaa
1 ruukku korianteria hienonnettuna


Resepti

Aloita sekoittamalla kastikkeen ainekset huolellisesti yhteen.

Leikkaa kasvikset reiluiksi paloiksi ja grillaa nopeasti kuumassa grillissä. Kasvikset saavat jäädä napakoiksi.

Sekoita kuumat kasvikset kastikkeen joukkoon ja anna jäähtyä hetki. Grillaa sillä aikaa grillimakkarat kauniin ruskeiksi ja nauti elämästä.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon