Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Grillipihvit brasilialaisittain ja munakoisolisäke

Grillipihvit brasilialaisittain ja munakoisolisäke

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Maistuvan kesäisen kana-aterian voit valmistaa grillissä tai pannulla paistaen. Myös broilerille sopiva lisuke onnistuu mainiosti grillissä grillivuoassa.

20 min

4-8 annosta

  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

2 keskikokoista munakoisoa
4 isoa sipulia
(1 dl vihreitä oliivea viipaleina)
200 g kypsiä mustia papuja
½ dl Worcester kastiketta
yhden sitruunan mehu
4 rkl vaaleaa viinietikkaa
1 dl oliiviöljyä
4 valkosipulinkynttä
2-3 tl kuivattua oreganoa
(kevätsipulia)


Resepti

Ota Kananpojan Grillipihvit huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.

Esivalmistele lisäke. Kuori munakoisot ja leikkaa reiluiksi suikaleiksi. Kuori sipuli ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.Laita ainekset kulhoon ja lisää joukkoon oliivit, mustat pavut, Worcester-kastike, sitruunanmehu, viinietikka, oliiviöljy, hienonnetut valkosipulinkynnet ja kuivattu oregano. Sekoita.
Laita ainekset grillivuokaan ja nosta kuumaan grilliin kuvun alle. Kääntele kypsennyksen aikana.

Voit myös valmistaa lisäkkeen pannulla käännellen. Se vie aikaa vain muutaman minuutin.

Grillaa Kananpojan grillipihvit molemmin puolin kuumassa grillissä kysäksi tai paista pannulla öljytilkassa.

Tarjoa munakoisolisäkkeen ja riisin kanssa.

Voit halutessasi ripotella annoksen pinnalle hieman kevätsipulia.

 

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen