Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Hedelmäinen kanapiirakka

Hedelmäinen kanapiirakka

Arvostele!

Maukas kanapiiras on helppo tehdä valmiin piirakkapohjan avulla. Hedelmäistä sävyä broilerin kylkeen tuovat aprikoosit ja Kananpojan Fileesuikaleiden mangomauste.

45 min

6-8 annosta

  • Uuniin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale mango 300 g

1 kpl valmis piirakkapohja, pakaste
150 g fetakuutioita
2 ps (á 150 g) pakastepinaattia sulatettuna
6 kpl (kourallinen) kuivattuja aprikooseja suikaloituna
1 kpl kananmuna
2 dl ruokakermaa


Resepti

Ota piirakkapohja sulamaan. Ruskista fileesuikaleet pannulla ja yhdistä joukkoon hyvin valutettu pinaatti ja aprikoosisuikaleet. Painele taikina ø26 cm piirakkavuokaan ja kaada seos tasaisesti taikinan päälle, ripottele päälle fetakuutiot. Vatkaa kananmuna ja ruokakerma yhteen ja kaada piirakan päälle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30–40 minuuttia, kunnes pinta on hyvin ruskistunut.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Runsasproteiininen