Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Hedelmäinen kanataginepata

Hedelmäinen kanataginepata

Arvostele!

Jos ihanan hedelmäisen kanapadan laittaa pohjoisafrikkalaiseen tapaan, se on kanatagine. Tämän runsaan ja lämmittävän broileriruoan teet helposti ja nopeasti, mutta halutessasi voit haudutella pitempäänkin.

15 min

4 annosta

  • Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale mango 300 g

2 rkl rypsiöljyä
1 sipuli suikaleina
1 porkkana suikaleina
1 punainen paprika suikaleina
2 rkl taginetahnaa (esim. Al’Fez Sitruuna-tagine)
3 dl vettä
1 rkl maizenaa
½ kanaliemikuutio
150g kypsiä kikherneitä
1 dl rusinoita
1 ruukku tuoretta korianteria


Resepti

Ruskista fileesuikaleet kuumalla pannulla rypsiöljyn kera. Lisää sipuli-, porkkana- ja paprikasuikaleet ja jatka paistamista vielä hetki. Sekoita joukkoon taginetahna ja anna senkin kuumentua pannulla. Mittaa joukkoon veteen sekoitettu maizena, puolikas kanaliemikuutio, kikherneet ja rusinat. Anna hautua 5 minuuttia sekoitellen. Mausta lopuksi korianterin lehdillä ja tarjoile couscousin tai riisin kera.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia