Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Helpoista helpoin kanakastike

Helpoista helpoin kanakastike

Arvostele!

Ihan vain muutamastakin hyvin valitusta aineksesta saa tehtyä herkullisen broilerikastikkeen. Kokeile tätä nopeaa reseptiä kun arjen kiireet ahdistavat! Yksinkertaisesti herkullinen kanakastike maistuu takuulla koko perheelle - riisin, tai vaikkapa pastan kera. Halutessasi voit vaihtaa hunajamarinoitujen paistisuikaleiden tilalle kananpojan fileesuikaleet, mutta huomiothan, että pakkauskoko on eri.

15 min

4-6 annosta

  • Liedelle

Valmistusaineet

Kariniemen Kananpojan Paistisuikale hunaja 800 g

3 rkl rypsiöljyä
500 g Apetit Muurikka-kasvikset pehmeän pippurinen
2 dl omenamehua
2 dl kuohu- tai ruokakermaa


Resepti

  1. Ruskista paistisuikaleet kuumalla pannulla rypsiöljyn kera ja lisää pannulle kasvikset. Jatka ruskistamista, kunnes kasviksetkin alkavat saada väriä.

  2. Lisää omenamehu ja kerma ja hauduta n. 5 minuuttia. Tarkista suolan riittävyys.

  3. Jos haluat paksumman kastikkeen, suurusta ruokalusikallisella maizenaa ja anna kiehua vielä pari minuuttia. Tarjoile keitetyn riisin seurana.
  • Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton
  • Runsasproteiininen