Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Helpot hot dogit kanavartaista

Helpot hot dogit kanavartaista

icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Tämän jälkeen et enää koskaan syö hodareitasi nakeilla! Grillatut broilerivartaat sämpylän välissä ovat täydellinen kesälounas.

20 min

5 annosta

  • Liedelle Liedelle
  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileevarras Hunaja-BBQ 500 g

5 kpl hodarisämpylää
100 g valkokaalia
100 g punakaalia
1 porkkana
kevätsipulin varsi
kourallinen lehtipersiljaa
3 rkl majoneesia
1 tkl Dijon sinappia
1rkl valkoviinietikkaa
1rkl juoksevaa hunajaa
½ tl suolaa
mustapippuria myllystä


Resepti

Valmista ensin coleslaw salaatti. Sekoita kulhossa keskenään majoneesi, sinappi, etikka, hunaja, suola ja pippuri. Lisää sekaan oheksi suikaloidut kaalit , raastettu porkkana, ja puolet lehtipersiljasta.

Kypsennä vartaat uunissa tai grillissä kypsiksi.

Kokoa hodarit laittamalla ensin coleslaw-salaattia sämpylän sisään, lisäämällä kypsä kanavarras (poista  ensin tikut), lisäämällä vielä hieman salaattia ja viimeistelemällä lehtipersiljalla ja kevätsipulilla. Nauti heti!

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen