Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Helpot kanansiivet uunissa

Helpot kanansiivet uunissa

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Kananpojan Uunisiivet spicy-BBQ ovat Kariniemen makoisa uuniuutuus! Kypsennät mausteiset broilerin siipipalat lisukkeineen kätevästi niiden uuninkestävässä pakkauksessa.

90 min

4 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Uunisiivet n. 1,1 kg

4 dl vettä
2 dl pitkäjyväistä riisiä
½  tl suolaa
1 tlk (290 g) kidneypapuja
200 g vihreitä pitkiä papuja
1 punasipuli
3 valkosipulinkynttä
2 chiliä
3 rkl hienonnettua oreganoa


Resepti

Ota Kariniemen Kananpojan Uunisiivet huoneenlämpöön noin ½ tuntia ennen valmistusta. Poista pakkauksesta muovikalvo. Sekoita joukkoon vesi, riisit ja suola.

Huuhtele kidneypavut lävikössä. Pese vihreät pavut, poista kannat ja leikkaa kahteen osaan. Kuori ja lohko punasipuli. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Pese chilit, halkaise ja poista valkoiset siemenkalvot ja leikkaa viipaleiksi. Sekoita pavut, sipulit ja chilit uunisiipien ja riisien joukkoon.

Kypsennä ruoka siipien paistokestävässä rasiassa 175-asteisessa uunissa välillä sekoittaen 90 minuuttia. Jos seos kuivuu liikaa, lisää joukkoon vettä tai kanalientä.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Laktoositon Laktoositon