Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Helpot kolmioleivät

Helpot kolmioleivät

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Italialaistyyliset kana-kasvisleivät teet helposti Kariniemen kana-kasvisleikkeleistä. Lisää paahtoleipien väliin myös pestoa, mozzarellaa ja pieniä miniluumutomaatteja, niin herkkuleipä on valmis nautittavaksi.

15 min

6 annosta

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kana-kasvisleikkele Ranskan ratatouille 150 g

6 viipaletta paahtoleipää
pestokastiketta
1 rasia minuluumutomaatteja
1 pallo mozzarellaa


Resepti

Aloita paahtamalla leipäviipaleet. Levitä niille sitten pestokastiketta.

Laita kolmen leivistä päälle viisi leikkelettä kullekin. Viipaloi miniluumutomaatit poikittaissuuntaan kolmeen osaan ja asettele leikkeleiden päälle.

Viipaloi mozzarella noin 5 mm paksuisiksi viipaleiksi, ja asettele viipaleet niiden kolmen leipäsiivun päälle, joissa on pelkästään pestokastiketta.

Parita leipäviipaleet nostamalla mozzarellaleivät ylösalaisin tomaattileipien päälle. Paina kerrosleipää kasaan käsin tai asettamalla jokin paino sen päälle, jotta ne pysyisivät paremmin kasassa. Leikkaa leivät lopulta kahtia kulmasta kulmaan, niin että niistä tulee kolmioleipiä.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia