Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Helppo kanabiryani

Helppo kanabiryani

Arvostele!

Mureat Kananpojan Fileesuikaleet ja nopeat aasialaiset reseptit ovat oiva apu arjen kiireessä. Pyöräytä monipuoliset ainekset wokissa ja intialainen broileririsotto onkin jo valmis. Helppoa ja herkullista!

30 min

4-6 annosta

  • Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja 450 g

2-3 rkl öljyä
5 dl basmatiriisiä
2 kpl isoa sipulia silputtuna
1 kpl kanelitanko
2 kpl laakerinlehti
4 kpl kokonaista neilikkaa
1 kpl punainen paprika suikaleina tai pieninä kuutioina
150 g sokeriherneenpalkoja
½-1 pieni kesäkurpitsa paloiteltuna
7 dl vettä
1 kanaliemikuutio
2 rkl soijakastiketta tai maun mukaan
mustapippuria myllystä
1 ruukku korianteria


Resepti

Kuumenna öljy wokissa tai kattilassa. Paista Kananpojan Fileesuikaleet kauttaaltaan. Lisää joukkoon basmatiriisi ja kääntele aineksia hetken aikaa. Lisää sitten kanelitanko, laakerinlehdet, neilikat, sipulit, paprika, sokeriherneenpalot ja kesäkurpitsa. Kääntele aineksia taas hetki, jotta ne saavat hieman paistopintaa. Mittaa joukkoon vesi, kanaliemikuutio, soijakastike ja mustapippuria myllystä. Anna ruoan kypsyä miedolla lämmöllä välillä sekoitellen. Tarkista maku. Ripottele valmiin ruoan joukkoon tuoretta korianteria.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Laktoositon
  • Runsasproteiininen