Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Helppo uunikana ja hunajaisia uunijuureksia

Helppo uunikana ja hunajaisia uunijuureksia

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Pilko juurekset Kariniemen pintamaustetun Uunibroilerin kanssa samaan vuokaan ja työnnä uuniin. Tämä helppo ruoka valmistuu itsekseen muhien ja antaa sinulle aikaa muiden ruokien tekoon tai vaikkapa lekotteluun.

120 min

4 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

1 kpl Kariniemen Kananpojan Uunibroileri sitruuna-curry n. 1,4 kg


Uunijuurekset:

1 lanttu
3 porkkanaa
2 punasipulia
4 suurta valkosipulinkynttä
3 rkl oliiviöljyä
2 rkl juoksevaa hunajaa
1 dl vettä
5 timjamin oksaa
suolaa ja mustapippuria


Resepti

Ota broileri huoneenlämpöön juuresten käsittelyn ajaksi. Kuori ja paloittele juurekset ja mausta ne oliiviöljyllä, hunajalla, suolalla ja pippurilla. Laita juurekset uunivuokaan, lisää vesi ja laita broileri juuresten päälle. Kypsennä broileri ja juurekset pakkauksen ohjeen mukaan paistamalla broileria uunissa 175 asteessa noin 1 ½ tuntia.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen
  • Vähärasvainen Vähärasvainen