Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Hunaja-bbq  paistilekkeet ja raikas sitrussalaatti

Hunaja-bbq paistilekkeet ja raikas sitrussalaatti

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Sekoita kesäinen hedelmäsalaatti kanapihvien makua täydentämään. Valmiiksi hunajalla ja bbq:lla maustetut Kananpojan paistileikkeet kypsyvät nopeasti grillillä.

130 min

3-4 annosta

  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Paistileike hunaja-bbq n. 600 g

2 limeä
2 appelsiinia
2 greippiä
2 verigreippiä
1 punasipuli suikaleina tai kuutioina
1 dl rypsiöljyä
1 rkl sokeria
1,5 tl suolaa
pieni nippu ruohosipulia hienonnettuna


Resepti

Kuori kaikki hedelmät terävällä veitsellä siten, että hedelmän lihan pinta paljastuu. Leikkaa hedelmälohkot irti kalvoja myöden. Purista hedelmien rangoista mehut ja lisää mehun joukkoon rypsiöljy, sokeri ja suola. Aja kastike sauvasekoittimella tasaiseksi ja sekoita kastike hedelmälohkojen ja punasipulin joukkoon. Anna maustua jääkaapissa vähintään pari tuntia ja viimeistele ruohosipulilla ennen tarjoilua.

Grillaa kananpojan pihvit keskilämpöisessä grillissä 5-10 minuuttia per puoli. Anna pihvien levähtää hetki ja tarjoile sitrussalaatin kera.

Lisää kesäisiä reseptejä löydät osoitteesta kariniemen.fi/kesa.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen