Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Hunajasiivet ja curry-perunasalaatti

Hunajasiivet ja curry-perunasalaatti

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Hunajaiset kanansiivet ovat mukavan mietoja ja maistuvat lapsillekin. Valmista broilerin seuraksi ihastuttava currylla maustettu perunasalaatti.

30 min

3-4 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

Kariniemen Kananpojan Hunajasiivet 700 g

6 isoa kypsää perunaa
2 dl viinirypäleitä
1 prk säilykemangoa, valutettuna
1 ruukku tuoretta korianteria
200 g kermaviiliä
1 rkl currya jauheena


Resepti

Kypsennä siivet leivinpaperilla vuodatulla uunipellillä 200-225 asteessa uunissa, kunnes siipipalat ovat saaneet kauniin värin ja ovat kypsiä.
Kuori ja kuutioi pypsät perunat. Puolita viinirypäleet ja paloittle varovasti valutettu säilykemango.
Silppua korianteri.
Sekoita kermaviilin joukkoon curry ja kääntele kastike varovasti salaattiainesten joukkoon.

Tarjoa maukas salaatti siipien kanssa.

Voit korvata osan kermaviilistä majoneesilla ja lisätä salaattiin halutessasi esimerkiksi mozzarellapalloja.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen