Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Itse tehdyt kanatortillat

Itse tehdyt kanatortillat

Arvostele!

30 min

4-6 annosta

  • Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale lime-korianteri 300 g


Taikina:
2 kuppia luomuvehnäjauhoja
1 tl suolaa
3/4 kupillista vettä
3 rkl oliiviäljyä

Täyte:
1 pallo Mozzarellaa
kourallinen tuoretta korianteria
1 avokado
1 punainen paprika
lime-lohkoja koristeluun
tilkka oliiviöljyä
päälle ripaus mustapippuria ja sormisuolaa


Resepti

Taikina:

  1. Sekoita aineksekset ja anna taikinan seistä jääkaapissa 10 minuuttia.

  2. Jaa taikina kahdeksaan osaan ja kauli jokainen pyöreäksi. Voit muotoilla tortillat täysin pyöreiksi vaikka leipälautasen avulla. 

  3. Paahda tortillat minuutin molemmin puolin kuumalla pannulla - varo polttamista. Jos taikina kohoaa kovin pannulla, iske sitä haarukalla.

Täyte:

  1. Ruskista suikaleet pannulla.

  2. Kaada ne kulhoon, johon lisäät pilkotun mozzarellan, avokadon, paprikan ja tuoreen korianterin. 

  3. Asettele täyte tortillan päälle ja mausta mustapippurilla, sormisuolalla ja oliiviöljyllä.
  • Ei lisättyä natriumglutamaattia