Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kalkkunafileetä ja täytettyjä sieniä

Kalkkunafileetä ja täytettyjä sieniä

icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Portobellot ovat kookkaita herkkusieniä, joiden sisään mahtuu makoisa täyte vaikkapa vuohenjuustosta. Grillaa täytetyt portobellosienet yhdessä kevyiden kalkkunapihvien kanssa herkulliseksi kesäateriaksi. 

25 min

3-4 annosta

  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kalkkunan Fileepihvi grillimaustettu 430 g

2 isoa portobellosientä
200 g vuohenjuustoa
½ pieni kesäkurpitsa
2 viipaletta pihvitomaattia
ripaus suolaa
öljyä paistamiseen


Resepti

Ota kalkkunan fileepihvit huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.

Poista sienistä jalat ja täytä sienet vuohenjuustoviipaleilla.
Viipaloi kesäkurpitsa ja laita vuohenjuuston päälle. Laita päälle vielä viipaleet tomaattia.
Ripottele pinnalle ripaus suolaa.

Grillaa kalkkunan fileepihvit kypsiksi kuumalla, öljytyllä grilliparilalla yhdessä portobellosienten kanssa.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen