Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kana-bostonkakku

Kana-bostonkakku

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Korvapuustien kanssa sopii pieni suolainen, ja niin sopii myös korvapuustikakun. Luo bostonkakusta kanaleikkeleillä herkullinen vaihtoehto voileipäkakulle. Reseptin paahdettuissa fileeleikkeleissä on makuna mustapippuri-oliiviöljy, nam!

120 min

6 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

3 dl vettä
50 g hiivaa
2 tl suolaa
2 tl sokeria
½ dl voita sulatettuna
2 dl grahamjauhoja
4 dl vehnäjauhoja 

Täyte:
180 g Kariniemen Kananpojan Mustapippuri-oliiviöljy paahdettu filee
200 g tuorejuustoa 

1 kananmuna voiteluun
½ dl pähkinärouhetta


Resepti

  1. Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja liota siihen hiiva.

  2. Lisää suola, sokeri, voisula ja vähän yli puolet jauhoista.

  3. Alusta taikinaa 5-10 minuuttia, jonka jälkeen lisää loput jauhoista taikinaan pienissä erissä.

  4. Anna taikinan kohota 30 minuuttia.

  5. Kaulitse taikina n.2 cm paksuksi levyksi ja levitä sen pinnalle tuorejuusto.

  6. Levitä pinnalle leikkeleviipaleet ja kääri taikina rullaksi.

  7. Leikkaa rullasta 3-4 cm paksuisia viipaleita ja asettele ne voideltuun kakkuvuokaan tai pannuun.

  8. Anna kohota liinan alla 30 min.

  9. Voitele pinta kananmunalla ja ripottele päälle pähkinärouhetta.

  10. Paista 200-asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

 

Kanaleikkeleistä taiot vaikka mitä! Katso lisää herkullisia leikkelereseptejä osoitteesta kariniemen.fi/leikkelehurmio.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia