Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kana-nachopaistos

Kana-nachopaistos

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Tällä reseptillä valmistuu meksikolaishenkinen illanistujaistarjoilu helposti ja nopeasti! Mausteista broileripaistosta tasoittamaan sopii raikas salaatti.

20 min

4-6 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt (8-12 kpl) Kariniemen Kananpojan Ohuen ohut fileepihvi maustamaton 400 g

1-2 rkl öljyä
tacomaustetta tai vastaavaa mausteseosta maun mukaan
300 g meksikolaisittain maustettua tomaattisalsaa
2-3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
400 g kidneypapuja
400 g nachoja
300 g valmista juustodippiä
100-150 g juustoraastetta


Resepti

Paista Kananpojan Ohuen ohuet fileepihvit kuumassa pannussa öljyssä molemmin puolin. Mausta kana tacomausteella. Lisää pannulle tomaattisalsa, valkosipulit sekä kidneypavut ja kuumenna. Kaada nachot laakeaan uunivuokaan ja levitä niiden päälle juustodippi. Lado Kananpojan Ohuen ohuet fileepihvit vieretysten nachojen päälle. Kaada kanapihvien pinnalle kastike ja ripottele vielä päälle juustoraaste. Kuumenna ruokaa 225 asteessa uunissa noin kymmenen minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä. Nosta valmis kana-nachopaistos uunista levittämään tuoksuaan.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen