Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kana-nuudelikulho limellä ja korianterilla

Kana-nuudelikulho limellä ja korianterilla

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Kariniemen Kananpojan Fileesuikaleet lime-korianteri sopivat nuudeliruokiin kuin kana suuhun. Nuudeleiden ei tarvitse olla aina pikaruokaa. Jos innostut vähän enemmän kokkailemaan, saat niistä näinkin herkullisen ja kauniin annoksen!

Tämä resepti tehtiin yhteistyössä Maku-lehden kanssa.

35 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale lime-korianteri 300 g

300 g vehnänuudeleita
2 porkkanaa
1 tuore chili
1 rkl tuoretta inkivääriä
2 valkosipulinkynttä
1 rkl ruokaöljyä
1 tlk (400 ml) kookosmaitoa
100 g pakasteherneitä
1 dl suolapähkinöitä
2 rkl soijakastiketta
1 rkl kalakastiketta
1 rkl ruokosokeria
¼ tl suolaa
1 limetin mehu

Tarjoiluun
mustapippuria
tuoretta korianteria


Resepti

  1. Ota fileesuikaleet huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsennystä.

  2. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsiksi. Valuta hyvin.

  3. Pese ja kuori porkkanat. Viipaloi chili ja poista siemenet. Raasta inkivääri. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

  4. Kuumenna tilkka öljyä pannussa. Paista ensin fileesuikaleita noin 10 minuuttia välillä käänellen. Siirrä kypsät suikaleet lautaselle.

  5. Lisää pannuun tilkka öljyä. Kuullota porkkanaa, chiliä, inkivääriä ja valkosipulia noin 5 min koko ajan käännellen.

  6. Kaada pannulle nuudelit, fileesuikaleet, kookosmaito, herneet, pähkinät, mausteet ja limettimehu. Kääntele sekaisin ja kuumenna. Tarkista maku.

  7. Annostele nuudeliruoka kulhoihin, rouhi pinnalle pippuria ja tarjoile tuoreen korianterin kera.
  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia