Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kanaa ja grillattua parsaa

Kanaa ja grillattua parsaa

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Parsaa kannattaa grillata, sillä sen maku säilyy grillillä paremmin kuin keittäessä. Mausta mukaan mehevät broilerin paistileikkeet ja viimeistele itse tehdyllä hollandaise-kastikkeella, nam!

35 min

3-4 annosta

  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Paistileike maustamaton n. 600 g

1 prk Valio ruokakerma Kippari
1 pnt vihreätä parsaa
1 pkt Valio Elia grillijuusto
suolaa
pippuria
öljyä

Wasabirucola-hollandaisekastike:
1 pnt Järvikylän Wasabirucolaa
5 kpl kananmunankeltuaisia
250 g voita sulatettuna (kiehuva)
yhden sitruunan mehu
sokeria, suolaa


Resepti

Grillaa paistileikkeitä 3 min molemmin puolin suorassa lämmössä. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita lihat folionyyttiin ja kaada päälle Valion ruokakerma Kippari. Laita nyytti grilliin hautumaan n. 10 minuutiksi.

Kuori parsa, pyöräytä öljyssä. Grillaa kunnes parsat ovat kauniin värisiä.

Viipaloi grillijuusto. Liota juustoviipaleita yön yli kylmässä vedessä. Valmista grillipelti taittelemalla pala foliota ja leivinpaperia päällekkäin. Grillaa juustoviipaleita grillipellin päällä kunnes ne ovat saaneet kauniin värin. 

Wasabirucola-hollandaisekastike:
Aseta kattilaan voi ja kiehuta. Lisää Wasabirucola voin sekaan. Laita blenderiin kananmunankeltuaiset, sitruunamehua ja käynnistä blenderi. Lisää kiehuva voi – Wasabirucolaseos blenderiin. Viimeistele kastike sitruunamehulla, sokerilla ja suolalla. 

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen