Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kanaisat nakkisydämet

Kanaisat nakkisydämet

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Ilahduta ystävää tai rakasta sydämellisellä nakkimunakkaalla. Pienet kananakkisydämet ovat täydellinen aamiainen ystävänpäivään, tai mihin tahansa muuhun päivään, jolloin haluat kertoa että välität. Kariniemen Nakkiviisikolla saat hyvän mielen vaikka viidelle ystävälle yhtä aikaa!

15 min

2-5 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Nakki viisikko 150 g

2 kananmunaa
1 rkl kevytmaitoa
persiljaa
pippuria
suolaa
cocktailtikkuja

(miniluumitomaatteja)


Resepti

Halkaise nakit pitkittäissuuntaan melkein kokonaan, jättäen noin 1 cm leikkaamatta toisesta päästä. Mitä tarkemmin onnistut leikkaamaan juuri keskeltä, sitä symmetrisemmät saat valmiista nakkisydämistä. Taivuta nakin halkaistun pään puolikkaita eri suuntiin, kunnes saat ne toiselta puolelta yhdistettyä kuvan mukaiseksi sydämeksi ja yhdistä päät cocktailtikulla. Laita nakkisydämet pannulle kypsymään.

Riko kaksi kananmunaa erilliseen astiaan. Lisää joukkoon ruokalusikallinen maitoa sekä hyppysellinen suolaa ja sekoita tasaiseksi.

Kaada muna-maitoseosta varovasti nakkisydänten sisään kuumalle pannulle. Voi painaa nakkisydämen cocktailtikulla yhdistettyä alaosaa lähemmäs pannua, jotta juokseva munaseos ei karkaa nakin kaartuvasta kohdasta. Paista, kunnes muna on sopivan kiinteää sinun tai ystäväsi makuun.

Nosta nakkisydämet cocktailtikuista näppärästi tarjolle ja poista sitten tikut. Jos kananmunaa on vuotanut sydämen ulkopuolelle, leikkaa ylimääräinen veitsellä pois. Ripottele munakkaalle pippuria ja/tai persiljaa oman maun mukaan. Tarjoile miniluumutomaattien kanssa sinulle tärkeälle ihmiselle.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen