Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kanakorma-keitto

Kanakorma-keitto

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Muunna uunivalmis Kanakorma vaihteeksi intialaiseksi keitoksi. Voit helposti soveltaa reseptiä aiemman kanakorma-aterian tähteisiin, kun vain pienennät raaka-ainemäärät sopiviksi.

80 min

4 annosta

  • Uuniin Uuniin
  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

Kariniemen Kananpojan Uunivalmis Kanakorma 700 g

3 dl kanalientä
6 kpl perunaa kuutioituna
1 kpl sipuli lohkoina
4 kpl kuivattuja kaffirlimen lehtiä
1 limen mehu
150 ml kookoskermaa tai 150g ruoanvalmistusjogurttia
2 rkl sokeria
koristeluun punainen chili ja tuoretta korianteria


Resepti

Kypsennä Kariniemen Kananpojan Uunivalmis Kanakorma ohjeen mukaan.

Paloittele Kanakormasta jääneet kanat. Kuumenna kanaliemi kattilassa ja lisää joukkoon perunakuutiot, sipulilohkot ja kaffirlimen lehdet. Keitä 15 minuuttia ja lisää joukkoon paloitellut kanat liemineen, kookoskerma ja sokeri. Anna hautua hiljalleen vielä 5 minuuttia, nosta kattila liedeltä ja lisää limenmehu. Koristele ja nosta keitto tarjolle. 

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen