Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kanalasagne fileeleikkeleistä

Kanalasagne fileeleikkeleistä

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Broilerilasagnen voit tehdä jauhelihan sijaan myös kanaleikkeleistä. Kariniememen maustetut fileeleikkeleet tuovat lasagneen mukaan oman lisämakunsa – joko hunajan tai mustapippurin ja oliiviöljyn. Kapeasta tuorepastasta saat lasagnen pintaan hauskannäköisen kuvioinnin.

Tämä Sara Ollila -blogin resepti syntyi #leikkelehurmio-yhteistyön tuloksena.

45 min

5-6 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

3 pkt Kariniemen Kananpojan Hunajapaahdettu filee 180 g

tuorepastalevyjä
2 kananmunaa
Juustoa
1/2 dl vehnäjauhoja
50 g voita
4 dl kuohukermaa
Wok-vihanneksia
tomaatteja
öljyä
mausteita


Resepti

Laita uuni lämpenemään 220 asteeseen kun aloitat ruoan laiton.
Paista wok-vihannekset öljyssä ja aloita samalla kastikkeen teko toisessa kattilassa.
Sulata voi pannulla ja lisää joukkoon vehnäjauhot. Sekoita hyvin tasaiseksi massaksi ja kaada kerma joukkoon. Riko munat ja juusto kastikkeen sekaan ja sekoita. Mausta haluamallasi tavalla, itse laitoin suolaa, mustapippuria, valkopippuria sekä valkosipulijauhetta.

Voitele vuoka, johon kokoat lasagnen. Aloita lisäämällä kerroksia vuorotellen, leikkeleitä, wok-vihanneksia, tomaatteja, kastiketta ja kerros tuorepastalevyjä. Jatka niin pitkään, että vuoka on täynnä. Lisää lopuksi päälle juustoa, hieman voita sekä korppujauhoja halutessasi.

Laita vuoka uuniin noin 30 minuutiksi ja nauti!

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia