Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kanaleikkeet grillissä ja tzatzikia

Kanaleikkeet grillissä ja tzatzikia

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Limetti ja korianteri tuovat sekä paistileikkeisiin että tzatzikiin raikkaan kesäisen maun. Grillaa mukaan myös varsiparsakaalia, ja jos olet kynsilaukan ystävä, muista maustaa koko ateria lopuksi hienonnetulla valkosipulilla.

30 min

4 annosta

  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Paistileike lime-korianteri n.600 g

1 l vettä
½ tl suolaa
150 g bimi varsiparsakaalia
öljyä paistamiseen
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
ripaus suolaa

Limetzatziki:
4-6 dl luonnonjogurttia
½ limen kuorta raastettuna
1 limen mehu
ripaus suolaa
½ kurkku raastettuna
korianteria maun mukaan
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna


Resepti

Ota Kananpojan paistileikkeet huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä.

Kiehauta suolalla maustettu vesi ja lisää varsiparsakaalit. Anna kiehua hetki. Valuta.

Grillaa kananpojan paistileikkeet kuumalla öljytyllä grilliparilalla tai paistinpannulla noin 15 minuuttia.
Grillaa myös varsiparsakaalit. Kääntele joukkoon hienonnettu valkosipulinkynsi ja mausta ripauksella suolaa.

Limetzatziki:
Mittaa luonnonjogurtti kulhoon.
Pese lime hyvin ja raasta puolikkaan limen kuori jogurtin joukkoon.
Purista joukkoon limen mehu.
Mausta ripauksella suolaa.
Raasta kurkku karkealla raastinterällä ja purista ylimääräinen neste pois.
Hienonna joukkoon korianteria.
Hienonna valkosipulinkynsi ja sekoita kastikkeen ainekset sekaisin.
Tarkista maku.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen