Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kanaleikkelekeksit

Kanaleikkelekeksit

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Oletko koskaan kokeillut kuivattaa leikkeleitä? Kun homman hoitaa oikein, ne eivät mene pilalle vaan muuttuvat rapeiksi herkkupaloiksi - kuin itse tehdyiksi sipseiksi. Laita broilerin leikkeleistä kuivatettujen palojen päälle juustoa ja kastikkeita, niin voit tarjota niitä myös makoisina cocktail-paloina.

45 min

15 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Hunajapaahdettu filee 180 g

kypsytettyä juustoa (esim. sinihomejuusto, vuohenjuusto, brie)
viikunahilloa


Resepti

Peitä uunipelti leivinpaperilla ja levitä viipaleet pellille vieriviereen.

Kuivata viipaleita n.120-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia ja anna jäähtyä.

Tarjoile kanasipsien päällä kypsytettyjä juustoja ja viikunahilloa, tai vaikkapa dippikastiketta. Halutessasi voit myös koristella kanaleikkeleksit yrteillä tai kasvissuikaleilla.


Kanaleikkeleistä taiot vaikka mitä! Katso lisää herkullisia leikkelereseptejä osoitteesta kariniemen.fi/leikkelehurmio.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia