Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kanamakkarat ja mehukas papu-perunasalaatti

Kanamakkarat ja mehukas papu-perunasalaatti

Arvostele!

Jäikö perunoita yli eiliseltä? Marinoi niistä Kananpojan Grillimakkaroiden kylkeen maukas papu-perunasalaatti. Salaatin mehevyyden salaisuus on valkosipulin, rosmariinin ja sinapin tujakassa yhdistelmässä, joka tukee täydellisesti grillatun broilerimakkaran makua. Salaatti on maukkaimmillaan, jos se saa maustua jääkaapissa vähintään pari tuntia ennen tarjoilua.

30 min

3 annosta

  • Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Grillilmakkara valkosipulivoi & persilja 190 g


Peruna-papusalaatti:

600 g keitettyjä uusia perunoita
200 g vihreitä papuja
1 pieni punasipuli

Sinappi-rosmariinimarinadi:
1 hienonnettua valkosipulinkynttä
1 rkl hienonnettua tuoretta rosmariinia
3 rkl oliiviöljyä
1 rkl hunajaa
1 rkl sinappia
1 rkl sitruunanmehua
ripaus suolaa


Resepti

Leikkaa keitetyt perunat suupalan kokoisiksi paloiksi. Pese vihreät pavut ja leikkaa varsi pois. Kiehauta kattilassa vettä ja lisää pavut. Keitä 5 minuuttia. Kaada vesi pois papujen joukosta. Pikajäähdytä pavut kylmässä vedessä pari minuuttia, ja siivilöi vesi pois. Kuori ja hienonna punasipuli.

Sekoita marinadin aineet keskenään kulhossa. Lisää joukkoon perunat, pavut ja sipulit. Sekoita. Anna maustua jääkaapissa vähintään pari tuntia.

Grillaa broilerimakkaroita keskilämmöllä viitisen minuuttia, kunnes makkaroiden kuori on hieman ruskistunut. Tarjoile makkarat peruna-papusalaatin kanssa.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton
  • Laktoositon