Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kanan siipiä ja feta-perunasalaatti

Kanan siipiä ja feta-perunasalaatti

icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Kesäherkut saavat olla kepeitä ja helposti ulkona nautittavia, sillä talvella ruokaillaan taas siästiloissa!

40 min

annosta

  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

Kariniemen Kananpojan Hunajasiivet 700 g

4 isoa, kypsää perunaa
200 g fetajuustoa tai salaattijuustoa
2 kesäsipulia varsineen
2-3 dl pieniä mansikoita
1 ruukku villirucolaa
1 ruukku basilikaa
1-2 dl kivettömiä oliiveja, vihreitä tai mustia
mustapippuria myllystä
suolaa myllystä, muutama kierros


Resepti

Grillaa Kananpojan hunajasiivet kuumassa grillissä välillä käännellen.

Leikkaa fetajuusto tai salaattijuusto kuutioiksi tai käytä valmiita kuutioita.
Hienonna kesäsipulit ja lohko mansikat.
Revi joukkoon villirucola ja basilika.
Sekoita joukkoon kivettömät oliivit ja jauha mausteeksi mustapippuria ja suolaa myllystä.

Tarjoa grillatut hunajasiivet raikkaan salaatin kanssa.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen