Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kananakkimunakas

Kananakkimunakas

Arvostele!

Nakkimunakas on helppo ja herkullinen viikonloppuaamiainen tai brunssi. Tee perinteinen munakas tällä kertaa kevyistä broilerinakeista ja mausta pinaatinlehdillä, nam!

10 min

2 annosta

  • Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Nakki viisikko 150 g

1 rkl öljyä
1 dl raastettua cheddarjuustoa
noin 5 dl babypinaatinlehtiä

Munakasmassa:
4 kananmunaa
3 rkl maitoa tai kermaa
1 rkl sinappia
1 rkl öljyä


Resepti

Halkaise nakit pituussuunassa puoliksi. Kuumenna pannulla tilkka öljyä ja paista nakkeja pari minuuttia, kunnes ne hieman ruskistuvat. Nosta nakit hetkeksi lautaselle. Raasta cheddarjuusto. Huuhtele pinaatinlehdet lävikössä ja kuivaa talouspaperilla taputtelemalla.

Riko kananmunat kulhoon. Vatkaa kierrevatkaimella joukkoon maito ja sinappi.

Kuumenna tilkka öljyä pinnoitetulla paistinpannulla. Kaada pannulle munakasmassa. Siirtele massaa puulastalla reunoilta keskelle päin, kunnes massa alkaa hyytymään. Nosta munakkaan päälle paistetut nakit. Ripottele päälle reilusti cheddarjuustoraastetta ja pinaatinlehtiä. Tarjoile heti paistamisen jälkeen ruisleivän kanssa.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton