Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kananpojan herkkurulla ja paahdetut juurekset

Kananpojan herkkurulla ja paahdetut juurekset

Arvostele!

Helppo ja juhlava kanapaisti syntyy vaivatta uunissa! Lämpimän broilerin kylkeen kuuluvat paahdetut juurekset ja Bernaisekastike.

60 min

3-4 annosta

  • Uuniin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Herkkurulla 1 kg


Uunikasvikset:

2 rkl öljyä
1 bataatti pieni
6-8 perunaa
200 g ruusukaalia
½ dl tummaa siirappia
1 tl suolaa
1 tl rakuunaa
mustapippuria myllystä

HK Bearnaisekastiketta


Resepti

Nosta paisti huoneenlämpöön tuntia ennen kypsennystä. Säädä uuni 150 asteeseen. Laita paisti uuniin noin tunniksi ja aloita uunikasvisten valmistaminen.

Kuori ja kuutioi bataatit ja perunat. Kuumenna öljy kattilassa tai padassa. Kääntele bataattia, perunoita ja ruusukaalia hetki kovalla lämmöllä. Lisää joukkoon siirappi ja mausteet. Kaada kasvikset uunivuokaan ja nosta uuniin paistin kanssa paistin kypsennyksen puolivaiheessa. Jatka kypsennystä vielä noin 30 minuuttia. Tarkista lopuksi kasvisten kypsyys haarukalla tai puutikulla.

Anna paistin vetäytyä hetki ennen leikkaamista. Sen jälkeen leikkaa se viipaleiksi ja tarjoa bernaiskastikkeen kanssa.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton
  • Laktoositon
  • Runsasproteiininen