Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kananrintaa ja herkkusienipastaa

Kananrintaa ja herkkusienipastaa

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Yhdistä sienet, yrtit ja vihreä tagliatelle – saat herkullisen lisukkeen broilerin rintaleikkeille! Herkkusienten tilalla voit kokeilla myös kantarelleja tai herkkutatteja.

60 min

3-4 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

1 pkt (4 kpl) Kariniemen Kananpojan Rintaleike marinoitu n. 1,6 kg

vihreää tagliatelle pastaa
1 rasia herkkusieniä
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
1 rkl dijon-sinappia
2 dl ruokakermaa
2 rkl tuoretta persiljaa leikattuna
2 tl tuoretta timjamia leikattuna
1 rkl rypsiöljyä
suolaa ja mustapippuria


Resepti

Laita kanaleikkeet uunipellille leivinpaperin päälle. Paista ne kypsäksi 200 asteessa noin 40-45 minuuttia. Pidä leikkeet lämpimänä folion alla, sillä aikaa kun valmistat pastan.

Viipaloi herkkusienet. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Lämmitä pannulla 1 rkl öljyä ja paista sienet, sipulit ja valkosipulit kullanruskeiksi. Lisää mukaan kerma ja dijon-sinappi. Keitä pasta kypsäksi runsaassa vedessä ja valuta se huolellisesti. Lisää pasta kastikkeen joukkoon. Hienonna yrtit ja lisää ne kastikkeeseen. Mausta ruoka suolalla ja pippurilla. Tarjoile pasta paistettujen rintaleikkeiden kanssa.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen