Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kanansiipiä ja nachoja

Kanansiipiä ja nachoja

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Nachojen kanssa sopivat tuliset maut. Voimakkaasti marinoidut Kananpojan Liekkisiivet® sopivat tähän tarkoitukseen mainiosti. Oivallista naposteltavaa ja tarjottavaa illanistujaisiin!

40 min

1-2 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Liekkisiivet® 700 g

1 pss nachoja
1 prk juustokastiketta
3 tomaattia
2 rkl jalapenoviipaleita
1 punasipuli
1 lime


Resepti

Paista Liekkisiivet® 225-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia. Peitä kypsät siivet löysästi foliolla nachojen valmistuksen ajaksi. Asettele nachot uunivuokaan ja levitä juustokastike niiden päälle. Lämmitä nachoja uunissa 225 asteessa noin 5 minuuttia. Kuutioi tomaatti ja punasipuli. Käytä uunivuokaa tarjoiluastiana ja lisää jalapenoviipaleet, tomaatti- ja sipulikuutiot nachojen joukkoon. Laita Liekkisiivet® tarjolle nachojen päälle. Viimeistele ateria vielä puristamalla päälle raikasta limemehua.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen