Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kananuggetit, pinaattimuusia ja tsatsikia

Kananuggetit, pinaattimuusia ja tsatsikia

icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Laita päivän ateriaksi Kariniemen nuggetit pinaattimuusin ja tsatsikin kera. Tämä nopea broileriruoka maistuu koko perheelle!

30 min

3-4 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

2 pkt Kariniemen Kananpojan Nuggetit 200 g

tai 2 pkt  Kariniemen Kananpojan Hunaja-nuggetit 200 g

Tsatsiki:
½ kurkku kuorittuna ja raastettuna
200 g turkkilaista jogurttia
1 valkosipulinkynsi murskattuna
mustapippuria myllystä
muutama mintunlehti hienonnettuna

Pinaattimuusi:
700 g lajikkeeltaan jauhoisia perunoita
vettä
1 tl suolaa
nokare voita
2 dl maitoa
100 g babypinaattia tai valutettua pakastepinaattia


Resepti

Aloita tsatsikista. Laita kurkkuraaste tiheään siivilään ja sekoita joukkoon suola. Anna suolan irrottaa nestettä noin 20 minuuttia ja purista neste pois kurkusta. Sekoita jogurtin joukkoon kurkkuraaste, valkosipuli, mustapippuri ja minttu. Anna tsatsikin tekeytyä jääkaapissa vähintään tunti ja tarkista sen jälkeen suolan määrä.

Kuori ja paloittele perunat ja keitä ne vedessä täysin kypsiksi. Kaada keitinvesi pois ja anna perunoiden kuivahtaa hetki. Lisää joukkoon suola ja soseuta perunat sähkövatkaimella. Sekoita soseeseen voi, kuumennettu maito ja pinaatti, pyöräytä tasaiseksi.

Kuumenna kaksi pakettia Kariniemen Kananpojan Nuggetteja (à 200 g) 200 asteisessa uunissa 10 minuutin ajan. Tarjoile nuggetit pinaattimuusin ja tsatsikin kanssa.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen