Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kanapeet - kolme erilaista

Kanapeet - kolme erilaista

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Juhlat tulossa? Kanaisat kanapeet ovat mitä ihanimpia coctail- tai alkupaloja. Nämä kolme, hyvin yhteensopivaa herkkupalaa on kaikki tehty Kariniemen uusista paahdetuista fileeleikkeleistä.

30 min

annosta

Valmistusaineet

Kana-vuohenjuusto crostinit:
1 pkt Kariniemen Kananpojan Hunajapaahdettu filee 180 g
140 g levittyvää vuohenjuustoa
nippu ruohosipulia hienonnettuna
½ tl rouhittua mustapippuria
crostineja tai muita voileipäkeksejä

Pollo Caprese:
1 pkt Kariniemen Kananpojan Mustapippuri-oliiviöljy filee 180 g
250 g kirsikkatomaatteja puolitettuna
250 g mozzarellaa
1 ruukku basilikaa
hammastikkuja

Mansikka-kanapeet:
1 pkt Kariniemen Kananpojan Hunajapaahdettu filee 180 g
250 g briejuustoa
1 rasia mansikoita lohkoina
1 rasia versoja
crostineja tai muita voileipäkeksejä


Resepti

Kana-vuohenjuusto crostinit:
Leikkaa fileeviipaleet pieniksi kuutioiksi ja sekoita vuohenjuuston, ruohosipulin ja mustapippurin kanssa tasaiseksi tahnaksi. Muotoile massasta kahden lusikan avulla nokareet crostineille ja koristele vielä ruohosipulilla.

Pollo Caprese:
Leikkaa mozzarella pieniksi tangoiksi ja kääri tangot fileeviipaleisiin. Pujota hammastikkuihin ensin tomaatinpuolikkaat, sitten rullaksi käärityt basilikanlehdet ja viimeiseksi vielä kana-mozzarellatangot.

Mansikka-kanapeet:
Taittele ensin fileeviipaleet viuhkoiksi keksien päälle. Nostele viuhkojen päälle versoja ja viipaleet briejuustoa. Viimeistele vielä mansikanlohkoilla ja tarjoa seuraksi valmista balsamicosiirappia.


Kanaleikkeleistä taiot vaikka mitä! Katso lisää herkullisia leikkelereseptejä osoitteesta kariniemen.fi/leikkelehurmio.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia