Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kanapekonipizza

Kanapekonipizza

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Tällä amerikkaistyylisellä reseptillä syntyy niin sanottu "white pizza", valkoinen pizza. Nimitys tulee siitä, että pizzan punaiseksi värjäävä tomaattikastike on jätetty pois, ja tässä tapauksessa korvattu valkosipulisella ranskankermakastikeella. Kanapekonin lisäksi päällisistä löytyy muun muassa mozzarellaa ja päärynöitä, nam!

30 min

3 annosta

  • Uuniin Uuniin
  • Mikroon Mikroon

Valmistusaineet

3 kpl valmiita pizzapohjia (pakaste)

Kastike:
200 g ranskankermaa
1 sitruunankuori hienoksi raastettuna
1 rkl sitruunanmehua
2 valkosipulinkynttä murskattuna
½ tl suolaa 

Täytteet:
1 pkt (100 g) Kariniemen Kanapekoni
1 prk (200 g) säilykepäärynää
1 dl parmesania raastettuna
1 pallo (125 g) bufalamozzarellaa
1 ruukullinen basilikaa
mustapippuria myllystä


Resepti

Yhdistä kastikkeen ainekset ja jätä maustumaan.
Kuumenna uuni 250-asteiseksi.
Kypsennä Kanapekonia mikrossa 750 watin teholla 6 minuuttia. Valuta sillä aikaa päärynät ja kuutioi tai viipaloi ne.
Levitä kastike pizzapohjille ja asettele päärynät kastikkeen päälle. Murenna pinnalle jäähtyneet pekonit ja ripottele parmesanraaste.
Kypsennä uunissa ritilän päällä 6-7 minuuttia.
Revi mozzarellasta pinnalle pieniä paloja ja paista vielä 1-2 minuuttia.
Viimeistele basilikanlehdillä ja mustapippurilla ennen tarjoilua.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia