Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kanapihvit ja meksikolainen papusalaatti

Kanapihvit ja meksikolainen papusalaatti

Arvostele!

Kananpojan paistileikkeissä on nyt uusi, eksoottinen makuvaihtoehto: parillada. Latinalaisen Amerikan lumoavaan makumaailmaan vie broilerin lisäksi papusalaatti ja chili.

30 min

2-4 annosta

  • Uuniin
  • Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Paistileike parillada 410 g

250 g kirsikkatomaatteja
200 g kidneypapuja
100 g vihreitä neulapapuja
100 g vihreitä soijapapuja (pakkasesta) 
avokado
punasipuli
limen mehu
3 rkl hyvää oliiviöljyä
½ tl suolaa
runsas kourallinen korianteria
1 tuore vihreä chili silputtuna (jos kaipaat tulisuutta)


Resepti

Kypsennä vihreitä neulapapuja suolalla maustetussa kiehuvassa vedessä 4 minuuttia. Jäähdytä kylmän veden alla ja laita pavut kulhoon. Lisää kulhoon loput pavut (sulatetut soijapavut ja valutetut ja huuhdeltut kidenypavut), kuutioitu avokado, puolikkaat kirsikkatomaatit, silputtu punasipuli ja mausteet. Sekoita hyvin.

Sipaise öljyä kanoille ja grillaa molemminpuolin kypsiksi.

Vinkki: Voit myös kypsentää paistileikkeet uunissa etukäteen ja juuri ennen ruokailua käyttää ne kuumassa griillissä saadaksesi maistuvat grilliraidat pintaan.

Tarjoile mehevän papusalaatin kanssa.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton
  • Runsasproteiininen