Kanasalaatti

Kanasalaatti

Kokonaisaika: 15 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 5 min

Valmistusohje

  • Pese vuonankaali ja babypinaatti ja jätä ne kuivumaan.
  • Suikaloi kananpojan sisäfileet.  Halkaise avokadot, poista niistä kivet, kauhaise lusikalla sisusta pois ja suikaloi puolikkaat pitkittäin.
  • Purista limenmehua avokadojen päälle tummumisen estämiseksi. Säästä loppu limen mehusta pestoa varten.
  • Paahda halutessasi siemenet kuivalla pannulla kunnes ne ovat kullanruskeita.
  • Halutessasi voit pyöräyttää kuutioidut kanasuikaleet pestossa ennen salaatin kokoamista. Kokoa salaatti.
  • Aseta laakealle vadille pestyt lehdet, avokadoviipaleet, kana, siemenet ja herneenversot. Lorauta päälle vielä oliiviöljyä ja ripaus suolaa.
  • Pese rucola. Laita kaikki ainekset pieneen blenderiin ja surauta ne tasaiseksi kastikkeeksi.
  • Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa tai oliiviöljyä. Tarjoile pesto kanasalaatin kanssa.

Kokeile reseptejä