Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kanasiipiä kesälisukkeilla

Kanasiipiä kesälisukkeilla

icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Kariniemen Siipiboxi hot & sweet sisältää sekä tulisia Liekkisiipiä että makeita Hunajasiipiä. Myös wingsit voivat olla melkoinen makuelämys, kun broilerin kanssa nautitaan kastiketta, salaattia ja vieläpä juustomoussea!

45 min

5-6 annosta

  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Siipiboxi 1,5 kg

Texas Pete siipikastike:
1 dl Texas Pete chilikastiketta
1 dl sweet chili kastiketta
1 dl voita sulatettuna

Porkkana-selleri-kurkkusalaatti:
kuorittu porkkana
½ kurkku pestynä
½ varsiselleri pestynä
suolaa, pippuria, öljyä

Raejuusto-persiljamousse: 
1 prk Valio smetanaa
1 prk Valio raejuusto leivän päälle maustamaton
½ pnt Järvikylän lehtipersiljaa hienonnettuna
suolaa, pippuria

1 pkt Valio Aura gold
1 ruukku Järvikylän herneenversoa


Resepti

Grillaa kananpojan siipiä ensin suorassa lämmössä 3 min molemmin puolin. Siirrä ne sitten kypsymään epäsuoraan lämpöön noin 30 minuutiksi, kunnes ne ovat kypsiä.

Texas Pete siipikastike: Kaada blenderiin molemmat kastikkeet ja käynnistä  blenderi. Lisää sulatettu voi ohuena nauhana kastikkeeseen. Sekoita kymmenen sekuntia. 

Porkkana-selleri-kurkkusalaatti: Viipaloi porkkana, kurkku ja varsiselleri kuorimaveitsellä. Mausta suolalla ja pippurilla. Pyöräytä öljyssä. 

Raejuusto-persiljamousse: Vaahdota smetana. Sekoita kaikki aineet keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla. Moussen voi tarjoilla dippikastikkeena esim. leivinpaperista muotoillussa astiassa.

Viimeistele ruoka murustelemalla annoksen päälle Valio Aura gold -juustoa ja aateloi Järvikylän herneenversoilla.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton